Tämän vuoden ensimmäinen Ravelympicsien olympianeuleeni, Larisin Eisblume-sormikkaat, ei oikein ottanut tulta alleen joten starttasin toisesta Wollmeisesta kaulurin. Syynä äkilliseen inspiraatioon oli Maja-bluen ihana versio!

Willow cowl

Relief cowl

Malli: Willow cowl by Amelia Lyon

Lanka: Wollmeise 100% Pfauenauge 105g

Puikot: 3½mm

Tykkään! Tätäkin olen pitänyt jo todella paljon. Lanka on laskeutuvaa ja pehmeää - ja riittoisaa, jäljelle jäi 50 gramman "jämäkerä". Siitä kenties kämmekkäät?

Willow cowl

Willow cowl

Tämä on loistava projekti pätkävärjätylle langalle sillä tätä neuloessa silmukkamäärä vaihtuu monta kertaa ja lisäksi kaksi eri pintaneuletta (voiko sileetä neulosta sanoa pintaneuleeksi?? :D ) muuttaa vielä langan käyttäytymistä.

Willow cowl

Ja koska tykkäsin tästä ekasta niin paljon, tein toisenkin! :)

Willow cowl 2

Red cowl

Malli: Willow cowl by Amelia Lyon

Lanka: Ranco Solid, nöttöstä vaille 100g

Puikot: 3½mm

Tätä neuloessa en ollut varma langan riittävyydestä, joten tein kolmannet kavennukset jo kolmannen reikäalueen jälkeen. Taktiikka toimi ja lanka riitti :)

Willow cowl 2

Uskon myös että tämä oli paras käyttötarkoitus tälle langalle. Ravelryssa on keskusteltu lankojen laadusta ja ilmeisesti tämä lanka ei ainakaan sovellu kulutukselle alttiiksi joutuviin neuleisiin (kuten sukat). Lisäksi kauluri on mielestäni loistava asuste tällaiselle aina viluiselle kuten minä. Pipoa tai lapasia ei viitsi sisällä pitää, mutta kauluri - loistava keksintö <3 Jos teen vielä kolmannen, siihen kävisi langaksi vaikka alpakka; tai toinen ihanan värikäs sukkalanka.

Villilanka o~