Koululla kävi pari viikkoa sitten lankamyyjä ja omin heti itselleni taivaallisen väristä Pirtin karstalankaa. Vaikka hattuhyllyltä löytyy kotona jo jos jonkin väristä huivia, ei minulla kuitenkaan ollut vielä talvitakkiini hyvin sopivaa kolmiohuivia. Kotona puikoille hyppäsikin heti Revontuli, vaikka sepä taitaa olla enempi puoliympyrä (8/12 ympyrä ;) ) ja tuloksena ihan lempparihuivini!

Reponen 

Tarvetta olisi myös "mätsääville" lapasille ja myssylle.

 

Repone

Repone

Malli: Revontuli

Lanka: Pirtin kehräämön Karstalanka tex 140x2 (sävy 733), 170 g

Puikot: 5½mm

Koko: iso!

Aluksi ei riittänyt puikot vaan jouduin lainaamaan 20cm pidempiä pyöröjä kanssaneulojalta (Kiitos vielä!) ja sitten huomasin että lankakaan ei piisaa. Huivista uupuu siis yksi reikärivi, muttei se haittaa - huivista tuli ihan riittävän iso kuitenkin! :)

Reponen

Tykkään miten huivi asettuu harteille kuin valettu, siis pidänkin sitä enimmäkseen kiedottuna kuten ensimmäisessä kuvassa. Huivi toimii hyvin myös villapaidan asemesta sisällä.

.........

Eilen oli neuletapaaminen Villannella. Kivaa oli ja herkullisia tarjottavia! Vähintään yhtä herkullisia olivat myös myynnissä olevat langat... Mukaan tarttui 300 grammaa ihanuuksia.

Yarn

Kaksi kerää Sandnesin Mini palettia ja yksi vyyhti Utunan Briha-lankaa sävyssä Säkene

........

Joulukuun ajan on Lappeenrannan Linnoituksessa, Majurskan talossa, sijaitsevassa Matroona-puodissa esillä kuvia meidän luokan tekemistä kudonnaisista ja muista tuotteista, sekä lisäksi myynnissä meidän luokan valmistamia tuotteita. Myyntituotteista suurimmassa osassa on käytetty kierrätysmateriaaleja. Käykääpä vilkaisemassa! :)

Villilanka o~