Kuun alussa valmistui serkun häihin kauan kesken ollut bolero. Intoa neuleen valmiiksi saamiseen antoi se, että se sopi mielestäni hyvin yhteen juhlamekkoni kanssa. Juhlissa ei blogikuvaaminen tullut mieleen, joten saatte nyt tyytyä hieman arkisempiin kuviin :D

Ribbed lace bolero

Ribbed lace bolero by Kelly Maher

Lanka: Novita Malibu, 171g

Puikot: 5 ja 6mm

Loin ohjeen mukaiset 98 silmukkaa, mutta aloitin ribbin jo kun kappaleella oli mittaa vain n. 30 cm. Malibu on aika valuvaa varsinkin tuollaisena pitsineuloksena, enkä halunnut valmiin neuleen pussittavan takaa.

Ribbed lace bolero

Hirmu tohinalla loppua neuloessani kävi kuitenkin pieni moka. Aloitin lopussa joustimen väärin ja siitä johtuen ribbi ei jatku säännöllisesti saumojen kohdalla. En kuitenkaan viitsinyt enää purkaa jo pääteltyä kappaletta, vaan ompelin saumat hieman sisempää kiinni jottei virhe olisi niin silmiinpistävä. Nyt saumojen kohdalla on kolme samaa silmukkaa vierekkäin, mutta luulen ettei sitä huomaa muut kuin minä :)

Ribbed lace bolero

Nämäkin kuvat otti Äiti <3

Bolero on oikein kiva asuste ja tätä tulee varmaan pidettyä juurikin tuon mekon kanssa.

 Ensi kuussa on taas häät tiedossa ja idea lahjaankin on jo löytynyt. Serkulle ja hänen vaimolleen annoin lahjaksi tyynyliinat joihin olin kirjaillut heidän nimikirjaimensa, (sekä Viivi ja Wagner albumin :D ) mutta unohdin ottaa niistä kuvan. Tällä kertaa ajattelin neuloa jotain ;)

Huomenna Mies tulee taas lomille <3 Jippii! Puoli vuotta on jo takana joten lohduttaudun ajatuksella "Enää ensi- ja syyskuu niin se on ohi.". Noin se vaan kuulostaa lyhyemmältä kuin TJ 84... Itsepetosta, tiedän ;D

Villilanka o~