Pahoittelen viime aikoina vallinnutta hiljaisuutta blogissani. Jotenkin aika vaan on valunut taas jonnekin... Koitan saada päivitettyä tämän taas ajan tasalle. Aloitetaan vaikka parilla parilla sukkia :)

Monkeys

Aurinko-Apinat

Malli: Monkey (Cookie A.)

Lanka: Schoppelwolle Admiral bambus seide, 75g

Puikot: 2½ mm

Nämä sukat neuloin koulun neulekurssilla. Malli oli ollut to-do -listallani alusta asti ja sopivaa lankaakin löytyi varastostani. Mielestäni malli ja lanka toimivat tässä yhdessä täydellisesti!

Monkeys 

Monkeys

Tätä lankaa on pakko saada lisää! Ihanaa neuloa. Koostumukseltaan se on 60% villaa, 20% bambua ja 20% silkkiä <3 Ja pätkärääkki ei lätäköitynyt tai käyttäytynyt muuten tuhmasti! Toivottavasti lanka kestää käytössäkin.

Päänvaivaa sukissa (tai siis lähinnä ensimmäisessä) tuotti kärkikavennusten aloittaminen oikeassa kohdassa. Muutaman kerran neulottuani ja purettuani kärjen löytyi vihdoin sopiva pituus; kuusi pitsitoistoa ja 7 kerrosta oikeaa ennen kavennusten aloittamista :)

........

Saimaa socks for my Secret pal

Ystävän varpaille

Malli: Saimaa sukat

Lanka: Novitan Nalle

Puikot: 3 mm

Laitoin SNY-vaihdon paljastuspakettiin Saimaa sukat ja tällä kertaa päätin kokeilla paksumpaa lankaa ja puikkoja. Hyvin tuo yhdistelmä tuntui toimivan. Sukista tuli perinteisesti istuvat villasukat, koko n. 38-39.

Sukkien ohjeen sivu ei jostain syystä toimi, mutta siihen on toivottavasti tulossa apu ensi viikolla!

Neuloin Ystävälleni myös Rinsessa-kämmekkäät synttärilahjaksi. Nämäkin olleet to-do -listalla pitkään! Voisin neuloa moiset itsellenikin.

Rinsessa fingerless mitts

Ystävän käsille

Malli: Rinsessa-kämmekkäät (Sirkku Isopahkala)

Lanka: Novita Wool

Puikot: tais olla se 3 mm

Seuraavaksi varmaan kutomuksia :)

Villilanka o~