Koko eilisen päivän jännitti. Nukkumaan käydessä jännitti. Aamullakin jännitti! Ai mikäkö?

1240249855_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tätä kirjoittaa nyt ajokortin ylpeä omistaja! :D Tosin sen ihan kortti-kortin saan vasta kahden viikon päästä, kun se pitää ensin valmistaa, mutta ajolupa on! Äsken ajoin ihan ensimmäistä kertaa yksin, kun kävin viemässä Miehen (alias Arvoisa Opettajani) juna-asemalle. Oli jännää :) Nyt minulla on auto koko viikon käytössäni; mihinhän sitä ajelisi?

Tänään oli myös ensimmäinen päivä työharjoittelussa. Harjoittelupaikassani altistun kaiken aikaa kaikelle ihanalle ja läpi menneen inssin kunniaksi annoin itselleni luvan vähän sortua... Ostin naapuri putiikista kolme mainiota Virkkukoukkusen rintamerkkiä.

1240250389_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Jos kuva ryppyilee, niin napeissa lukee: "Oliks miul joku ajatus?", "Miul on neuloosi" ja teemaan sopivasti "Mie oon nyt puikoissa" Ihania! Puodissa oli myös houkuttelevia puikkopenaleita, postikortteja ja kasseja; kaikki siis neulontateemalla. Olen varmaan vararikossa näiden kolmen viikon jälkeen.

........

Raitahuiville on valmistunut kaveriksi myssy jo jokin aika sitten.

Striped beret

Striped beret

Malli: Mario-myssy

Lanka: Järbo Garn Fantasi, 45g

Puikot: 4mm ja 5 mm

Myssy on siis neulottu raidoittaen kahdelta kerältä, aina kaksi kerrosta per kerä. Eihän se samalta näytä kuin huivi, mutta kyllä nuo setiksi tunnistaa.

Striped beret

Koska lankaa vielä tämänkin jälkeen jäi, ja koska olin vahingossa jättänyt toiseen työhön sopivat puikot kotiin, neuloin Fantasista omenallekin villiksen. (Ai miten niin pakonomainen tarve neuloa?)

Applecozy

Malli: Pear Apple Cozy

Lanka: JG Fantasi

Puikot: 4mm

Ja lankaa jäi vieläkin......

Villilanka o~