Otin itseäni taannoin niskasta kiinni ja neuloin loppuun yhden UFOistani. Eikä siihen vaadittu paljon; toisesta hihasta puuttui noin 20 kerrosta...

Malli: Cloud bolero by Ysolda Teague

Lanka: Novita 7-veljestä, 290 g

Puikot: 8 mm

Neule on aloitettu sen jälkeen kun Jatta esitteli oman extended-versionsa, siis kauan sitten! Itse neuloin takkiin täyspitkät hihat jotka sitten pitenivät vielä lisää kastelun seurauksena. Kiinnityssysteemiksi laitoin ruskean satiininauhan kun kotoa ei mustaa löytynyt. En tosin jaksa nauhaa näprätä auki ja kiinni pukiessa, vaan vetäsen paidan päälle näppärästi pään yli :D Lopputulos on ihan jees. Päässyt jo pitoonkin. Sellainen ohjeen mukainen bolerokin olisi aika kiva :)

.........

Lankashoppailtiin kanssaneulojan kanssa Helsingissä toissaviikon perjantaina. Ja lauantaina kahden toisen. Tämän seurauksena allekirjoittaneen lankavarasto kasvoi mukavat 1,9 kiloa ja siihen päälle vielä 250 g merinoa kehräykseen.

Musta-harmaata on yhteensä 100g.

Matkaneuleeksi otin Saimaa sukat, joissa lankana tällä kertaa Regian Galaxy. Yksi kerä riitti lyhytvartiseen pariin! Toinen kerä odottaa vielä sopivaa mallia.

Malli: Saimaa sukat

Lanka: Regia Galaxy, 43 g

Puikot: 2,75 mm

Varsiin tein vain kaksi pitsimallikerran toistoa ja yhdeksän kerrosta ribbiä. Langasta pitää mainita vielä että oli Miehen ostamaa lankaa <3

Torstaina taas tiedossa Helsingin reissu. Hoen itsekseni "ei saa ostaa lisää lankaa, ei saa ostaa lisää lankaa, ei saa ostaa lisää lankaa..."

Villilanka o~