Sain väriopin harjoitustilkut kudottua ennen lomaa ja nyt vihdoin kuviakin niistä. Tykkäsin kutoa näitä kun sai kokeilla värejä ihan vapaasti tarvitsematta välittää lopputuloksesta. Yhdestä tilkusta tosin tuli aivan hirveä... Napsin vähän lähikuvia muutamista herkuista väriyhdistelmistä.

1996694.jpg

1996701.jpg

1996717.jpg

1996707.jpg

Villaa oli tosi kiva kutoa, en malta odottaa että pääsen vilttiä työstämään! Suunnitelmat sen osalta on vielä ideakuva-asteella mutta tällä viikolla varmaan päästään lankoja tilaamaan. Kysyin opelta siitä Noron riittoisuudesta kaulahuiviin ja oikein olin laskenut :) Nyt pitää vain päättää loimilanka ja sen väri. Vihreä? Harmaa?

Alpakkametsässä on menossa eka hiha ja tuntuu kuin työ ei edistyisi yhtään vaikka kuinka neulon. Välillä pitää sovitella tunikanitua että innostus pysyy hereillä :) Toivottavasti valmista syntyisi pian! Jossain välissä pitäisi nimittäin ehtiä neulomaan myös ainakin 3 sukkaparia, lapaset ja pari huivia, keskeneräisistä puhumattakaan... Mies vihjasi taannoin että paksummat kotivillasukat tulisivat tarpeeseen, äiti kaipaa Kertuille lomittajaa ja isänpäiväkin lähestyy. Oma isä tosin on jo Taivaassa kuten toinen ukkikin, mutta appiehdokkaankin lahjonta lienee sallittua. Hänelle varmaankin jotain vintage socksista. Ravelryn haulla puolestaan löytyi kivoja sukkamalleja Miehelle: Ladder of life, Blueberry waffle, Brigid (nimestä huolimatta :D), Thuja, Campfire. Eiköhän noista jotkut päädy puikoille.

1997606.jpg

Laurasta meinasin kokeilla My so called scarfia. On ainakin kivan näköstä kerällä.

Villaista viikkoa kaikille!

Villilanka o~

edit. Linkeissä joku mätti. Nyt pitäis toimia :)