Tässä ne ovat; ensimmäiset Nancy Bushini! Ja samalla myös ensimmäiset itse neulotut polvisukat :) Ei se niin puuduttavaa ollutkaan kuin pelkäsin, sillä pitsineule innostaa neulomaan aina vähintään kokonaisen mallikerran verran ja kavennuksetkin kertoivat edistymisestä. Luulen myös päässeeni helpommalla kuin muut,sillä lisäsin varren pituuteen vain yhden mallikerran. Varsien pituus on kuitenkin 40 cm luontireunasta kantalapun alkuun! Sääreni on puolestaan vain vaivaiset 34 senttiä (polven alta nilkkaan). Sen yhden ylimääräisen toiston olisi voinut jättää poiskin...

1431966.jpg

Malli: Evening stockings for a young lady (Knitting Vintage socks:Nancy Bush)

Lanka: Gjestal Maija 167 g ( väri 221)

Puikot: viiden satsi 2,5 millisiä

Muutoksia tein varren lisäksi kantalappuun, jota neuloin vain 34 kerrosta yhteensä, sekä jalkaterään josta jätin pois 3 pitsikuvion toistoa.

1431965.jpg

1431970.jpg

..........

Myös Baijerilaiseni valmistui...

1431990.jpg

Sukkaa siitä ei tosin tullut, vaan suojus kameralleni! Tekeleestä oli tulossa liian pieni enkä raaskinut purkaakaan sitä. Tein siis kantalapun sijaan kolmen puikon päättelyn ja - voilà!

1431987.jpg

Kuvissa avustajana toimii c-kasetin kotelo, sillä kamerasta on melko vaikea ottaa kuvia (varsinkin niin että se on suojuksessa) kun niitä omistaa vain yhden.

1431989.jpg

..........

Mutta meilläpä ei pienistä vastoinkäymisistä lannistuta. Kaivoin kokoelmistani uuden kerän ja isommat puikot. Toivottavasti näillä onnistuu paremmin.

1431963.jpg

Villilanka o~

P.S. Olen huomannut että blogini haamuilee Blogilistalla. Mikä neuvoksi?