Tänään salaisuus paljastui! Sain nimittäin viimeisen SNY-pakettini omalta Salaiseltani. Olin kyllä useasti miettinyt että kukahan se mahtaa olla, ja Kuopiosta tiesin hänen olevan, mutta silti yllätys oli suuri kun näytölle aukeni tuttu blogi. Ensin kuitenkin se paketti ;o)

1063227.jpg

Kaksi kerää violettia Floricaa, kaksi metriä huiviverkkoa ja, parhaimpana kaikista, aivan mahtava kassi!

 Kassi on tuollainen että menee sekä olalla että ihan kädessä. Ja todella tilava mallinsa ansiosta - se on tuollainen pallomainen :o) En voi muuta kuin ihailla Salaiseni kädentaitoja; kassi on todellakin taidolla tehty. Florica oli myös erittäin tervetullutta. Siitä neulomani Kiri on runsaasti pidetty ja hyväkuntoinen - tosin pesun tarpeessa. Eikä minulla ollut tuota sävyä ennestään.

Huiviverkkoa olen nähnyt kaupoissa ja nyt pääsen sitä kokeilemaan. Tahdon tehdä siitä oikein paksun ja muhkean <3

Kiitos Liisa! Pakettisi olivat joka kerta aivan ihania ja ilahduttivat minua paljon. Erityisesti arvostan näitä sinun itse tekemiäsi lahjoja. Kiitos paljon <3

Tässä vielä toinen kuva kassista ilman salamaa:

1063322.jpg

Kassissa on myös vuori, mutta siitä en tajunnut ottaa kuvaa.

..........

Tilasin tällä viikolla hieman lankaa. 850 grammaa jos ihan tarkkoja ollaan :) Tapion kaupassa oli Dropsin Alpaca tarjouksessa enkä voinut vastustaa kiusausta. Lisäksi tilasin Naturgarnia pääkalloveskaan! Toivottavasti langat saapuvat pian.

Tulihan tuolla Paikallisessakin vierailtua ja mukaan tarttui kaksi kerää Hjertegarnin Merino silkiä. Niistä tulee äidille pipo, toivottavasti.

Onneksi tein jo tilauksen, sillä tänään lisäilin lankojani Ravelryn varastotietokantaan ja kerien joukko vaikuttaa lukuisalta... En ehkä olisi kehdannut tilata inventaarion jälkeen. Pitää suorittaa kuorman yhteen ynnääminen istualtaan etten lennä persaukselleni kun näen lankojen yhteispainon. Ja häkkivarastosta piti hakea kolmas rumpukassi käyttöön. On ne kyllä käteviä; jos tulisi tulipalo saisin koko lankavarastoni helposti mukaan :oD

Villilanka o~

P.S. Mitähän jännää huomenna tapahtuu?