Täällä on viimeaikoina ollut neulerintamalla melko hiljaista. En tiedä missä mättää, mutta tuntuu kuin joku olisi työntänyt tulpan siihen putkeen josta neulomisinto pulppuaa... Viimeaikoina puikoilta on valmistunut vain uusi pipo Miehelle.  Keskeneräisiä on äkkiä päässä laskettuna viisi ja yksi huivi pitäisi pingottaa uudelleen, tai sitten päätellä kokonaan uudelleen ja pingottaa sitten. Koulukin maistuu puulta. Kai se on tämä vuodenaika joka saa olon tuntumaan tämmöiseltä.

1090011.jpg

Malli: Ja(c)ques Cousteau -pipo

Lanka: 7-veljestä grafiitin harmaana

Puikot: 3½ mm

Tein pipon 120 silmukalla ja kavennukset neuloin kuten Uhoava gnu.

..........

1090015.jpg

Onneksi on olemassa villaiset piristeet! Posti toi nimittäin vähän lankaa :o) Valkoiset pääsevät paidaksi tai takiksi ja violetit huiviksi. Harmikseni Flower basket shawlin ohje on vedetty pois netistä enkä tullut ajoissa printanneeksi sitä itselleni. Tilaamani Naturgarnit on jo puikolla mutta pääkalloveska osoittautui melko haastavaksi toteuttaa...

1090016.jpg

Bongasin joskus netissä surffaillessani Kummituseläin-heijastimen ja päätin että joskus vielä teen sellaisen itsellenikin. Nyt sellainen roikkuu repussani! En tosin löytänyt netistä enää sitä sivua jossa sen alunperin näin, joten jos joku tietää kuka tällaisia on tehnyt ennenkin, niin vinkkaathan kommentissa!

1090249.jpg

Lankaa

Villilanka o~