Tietokone taas romuna... %#¤*&#

Sain eilen Salaiselta Neuleystävältäni postia! Paketti sisälsi pehmoista merinoa 200 g, kassin kahvat ja kotimaisia suklaaherkkuja makuinaan valkosuklaa-vadelma, maitosuklaa-salmiakki ja valkosuklaa-mansikka. Lisäksi mukana oli tuttuun tapaan kirje.

975656.jpg

Kuten kuvasta näkyy, oli suklaita heti vähän maistettava. On muuten hyviä!

Täytyy tunnustaa että toivoin salaa mielessäni tuollaisia kahvoja saapuvaksi jo edellisessä paketissa, kun kyselit olenko kassi-ihmisiä, ja nyt sitten todella sainkin sellaiset! Olet mahtava, SNY :D

Easya en olekaa ennen neulonut, ja taitaa olla niin etten raaski sitä huovuttaa. Sen sijaan kerät kuiskivat haluavansa ainakin pipoksi. Värit ovat upeat syksyiset, murrettuja vihreitä ja violetteja. Kiitos SNY!

Toissapäivänä puolestaan eksyin taas Paikalliseen Lankakauppaan hipelöimään lankoja ja mitä sinne olikaan hyllyille hypännyt; NOROJA! Siellä oli sekä Silk Gardenia että Kureyonia.

975677.jpg

Ensimmäiset Noroni, Kureyonia, väriltään nro. 124

Kotiin päästyäni ensimmäinen kerä pääsi heti puikoille (ai mitkä Miehen avolapaset??) ja ah, olen rakastunut:

975673.jpg

Malli: Peruslapanen (32 s)

Lanka: Noro Kureyon n. 50 g

Puikot: 4 mm resorissa ja muuten 5 mm

Värit ovat kerrassaan upeat! Olen haaveillut tällaisista liukuvärjätystä langasta neulotuista lapasista siitä saakka kun näin Heidin ihanat Loft-lapaset. Valitettavasti Paikallisessa ei ole ko. lankaa liukuvärjättynä kuin yhdessä, ei niin kauniissa, värissä.

Mitähän siitä toisesta kerästä tekisi? Toiset? Vaiko avolapaset?

Edit. Minut löytää Ravelrysta tällä samalla nimimerkillä!

Villilanka o~