744948.jpg

744962.jpg

745109.jpg

Malli: Coachella

Lanka: Novita Olivia n. 280g

Puikot: 4½ ja 5mm

Oliviat halusivat siis lopulta tällaiseksi. Huomasin ohjeen tiheyden täsmäävän Olivian tiheyteen 5mm:n puikoilla neulottuna ja toppi pääsi puikoille. Tasoneuleosiossa meinasi iskeä epätoivo reunasilmukoiden kanssa, mutta kiristin ne yksitellen aina seuraavalla oikealla kerroksella ja tulos vaikutti tyydyttävältä. Tein vyötärömuotoilut omaan kroppaan sopiviksi ja helmaan tein kujan silkkinauhalle. Lisäksi huolittelin kädentiet ja helman ohjeesta poiketen virkkaamalla siihen kerroksen piilosilmukoita.

744973.jpg

744976.jpg

Kyseinen keino on pelastus reunasilmukkaongelmaiselle kuten minä itse :) Oliviaa oli mielestäni mukava neuloa ja se tuntuu ihanan pehmoiselle. Toivottavasti se myös kestää.. Langan ollessa näin paksua sujui "sokkoneulominen" (eli katsomatta työtä) jotenkuten sileässä pyöröneuleessa. Ehkä minäkin vielä joskus :)

744993.jpg

Print O':n kuvauspaikalla oli muutakin kaunista. Venäjälle matkaa alle kilometri.

Käytiin tänään Miehen kanssa katsomassa Harry Potter ja Feeniksin kilta. Elokuva oli näyttävä mutta mielestäni sääli ettei elokuviin ikinä voida vangita Sitä Mitä Kirjassa On.. Taidanpa lukeakin tänään hieman Potteria.

745006.jpg

Olen oppinut nauttimaan valokuvaamisesta.

745014.jpg

Iltaruskoa parvekkeeltamme.

Huomenna suunnitelmissa Mystery Shawl ykkösen 3. vihjeen loppuun neulominen.

Villilanka o~

P.S. Kiitos aivan kaikille edellisen postin ihanista kommenteistanne!