Print O'n keskipaneeli on vihdoin valmis. Mallikerta on aika simppeli ja huivin neulominen sujuikin kivasti. Päänvaivaa tuotti ainoastaan koko huivin lipsahtaminen puikolta toisiksi viimeisen mallikerran aikana. Langankiertojen poimiminen puikolle oli aikamoista näpertelyä ja vähän matkaa neulottuani huomasinkin yhden puuttuvan. Yritin ensin nostaa sen yhtä silmukkaa purkamalla, mutta se ei onnistunut aivan täysin, joten jouduin purkamaan viitisen kerrosta silmukka silmukalta. Huivi menee lahjaksi niin en halunnut jättää siihen edes pientä virhettä.

694553.jpg

Mittaa kappaleella on yhtään venyttelemättä noin 68,5 x 18,5. Saas nähdä blokkaantuuko oikeisiin mittoihin...

Seuraavaksi pitäisikin sitten poimia hieman silmukoita; puikolle olisi saatava yhteensä 640 silmukkaa! Onneksi on kaksi päivää vapaata :o).

Eksyin eräänä päivänä hieman aiheesta ja innostuin virkkaamaan kukkasta Vilman kivalla ohjeella. Monta kertaa yritin ja tuhersin, muttei tuotos ikinä näyttänyt siltä kuin pitäisi. Lopulta vaihdoin 5. kerroksen pylväät puolipylväiksi ja jätin toisen piilosilmukan aina lehtien välistä pois. Tuloksena ihan asiallinen tekele:

694576.jpg

Mitään ei ole vielä päätelty, sillä tämä oli vasta harjoituskappale. Ajattelin käyttää Boobholderista yli jääneitä Kamomilloja näihin; tulis vekkuleita!

Taannoisista lankaostoksista mainittakoon ruskeat Nallet ihan perusvillatakkiin ja elämäni ensimmäinen pätkärääkätty Nalle. Tuumasin että se käy varmaankin passelisti kirjoneuleisiin. Kunpa Print O' olisi jo valmis...

694599.jpg

694624.jpg

694626.jpg

Käytiin viikonloppuna Miehen kanssa tivolissa.

694594.jpg

680929.jpg

Juhannuskuvia.

Villilanka o~