Monet ovat aloittaneet FUFOilun, ja siitä inspiroituneena päätin vilauttaa teille hieman omia WIPpejäni.

639675.jpg

Pikkupyörölle on hypännyt 7-veljestä ja ne tahtoo tulla isona polvisukiksi. Toivottavasti langat riittää; violettia on melko vähän... Silmukoiden luominen pikkupyörölle oli kinkkistä joten loin ne kahdelle sukkapuikolle ja siirsin siitä sitten pyörölle. Seuraavaksi olisi vuorossa pohjekavennukset.

639683.jpg

Kotvasen marinoituneet Merino-Woolit saavat elämän pitsihuivina. Pitsimalli on syntynyt allekirjoittaneen omasta päästä, muttei se mikään kovin ihmeellinen ole, joten saattaa olla että olen keksinyt pyörän uudestaan. Yksi kerä on neulottu ja seuraavaksi tulee "väliosa" ennen reunusta. Lanka on aika paksua, mutta ehkä se siitä sitten - pingottamalla ;)

639691.jpg

Langoistani ainoa joka tuntui tarpeeksi fiinille näille eebeneille oli tämä yksinäinen keränen Grignascon Flavia Babyä. Tarkoitus olisi saada pipo itselle, sellainen hieman (mutta vain hieman) lörpsöttävä malli jossa olisi yhdistelty erilaisia mallineuleita. Paperilla on jo pari palmikkokuviota ainokaisesta neulekirjastani valkattuna ja yhden hyvin simppelin pitsin sain selvitettyä eräästä vanhasta kaupan piposta. Silmukoita on runsaasti, joten pari mallineuletta vielä mahtuu. Olen koittanut netistä etsiä, mutta mikään ei vain tunnu sytyttävän :(

Samanlainen ongelma on Olivioiden kanssa. Olen päättänyt että niistä tulee kesätoppi, mutta sopivaa, ilmaista, ohjetta ei vaan löydy mistään! Ja kun nimenomaan haluaisin tehdä ihan ohjeen mukaan. Elikkäs saa ehdottaa, mikäli joku ystävällinen neuloja tietää jonkun kivan tyköistuvan toppimallin johon 400g Novitan Oliviaa riittää. <3

Lisäksi olen suunnitellut sitä Jasmin-tunikaa ja ainoa ongelma sen suhteen on, etten osaa tehdä reunasilmukoista yhtä tiukkoja tasona neulottavan kappaleen molemmissa reunoissa :( (aivan kuten Baijerilaisen kantalapussa, eipä ole edennyt kun ei vaan tuu nättiä....) Siis tarkoitus on neuloa sileää neuletta, helmi- ja ainaoikeinneuleilla kyllä onnistuu. Olen kokeillut vaikka millaisia vaihtoehtoja, mutta kun paras vaihtoehto saumareunaan taitaisi olla, että reunasilmukka neulotaan oikealla oikein ja nurjalla nurin kerroksen alussa ja lopussa. Ja työtä en aloita ennen kuin osaan! Kummallista tästä tekee se, ettei minulla ollut tällaista ongelmaa Tubeyn hihaosaa neuloessa.

Tiedän, monta rautaa tulessa :D Ja vielä pitäisi aloittaa se Print O' the Wave jota varten olisi käsin kerittävä 1400m merinosilkkiä. Onhan tuo Merinosilk muuten laceweight eikä cobweb?

Ainiin, onhan minulla yksi UFO! Olin jo aivan unohtanut kun mielestäni keväällä hankkiuduin kaikista eroon, jos ei muuten niin purkamalla.

642362.jpg

Nämä sormikkaat ovat edelleen kesken. *nolostuu*

Lauantaina 9.6. on vietetään kansainvälistä KIP-päivää (Knit In Public). Lappeenrannassakin osallistutaan porukalla kello 12 alkaen satamassa, sateen sattuessa linnoituksen Majurskassa. Kaikki siis mukaan ja puikot viuhumaan! Toivottavasti on hyvä ilma, ei liian kuuma eikä sateinen.

Villilanka o~