Helsingin reissu takana ja nyt on jalat aivan muussina. Placebon keikka oli mahtava! Toivottavasti tulevat pian uudestaan <3 Ostin virallisen keikkapaidan ja kuvassa on myös kaikki omistamani yhtyeen levyt, sinkut ja DVD:t, eli kaikki 5 studioalbumia, 10 sinkkua (joista 2 on DVD-singlejä) ja Pariisin keikka DVD sekä videokokoelma DVD. Tarviiko siis sanoa että rakastan bändiä :)

621803.jpg

Maanantaina kiertelin lankakauppoja ja ensimmäisenä Vihreästä Vyyhdistä tarttui mukaani eebenpuiset 2½ mm sukkapuikot ja kaksi kerää On Linen Supersocke 100.

621806.jpg

621810.jpg

Seuraavaksi suuntasin Priimaan ja löysin Jitterbugia sekä Addin 3mm 30 cm sekä 5mm 80 cm pyöröt. Pitkälle pyörölle hyppäsi jo marinoituneet merino Woolit. Tästä lisää myöhemmin ;)

621814.jpg

Ja viimeisenä Menitasta kaipaamani merinosilkki sekä heräteostona Grignascon Vip mohairia. Mohairista tulee poncho/ keeppi syksyksi.

621815.jpg

Oli ihana reissu!

Viime kerralla unohtui mainita että verikokeet olivat negatiivisia, elikkäs vieläkään en tietä mikä allergisen reaktion aiheuttaa  :(  Mutten siis ole allerginen ainakaan lateksille.

Villilanka o~