Tänään lahjoin Äitiä tällaisella:

                               584939.jpg

 

 

                           584968.jpg

                           Malli: Fifi III

                           Lanka: SandnesGarn Lanett sävy 4101, kulutus 150g

                           Puikot: 4½ mm

Tuunasin tuota vielä pingotuksen jälkeen pujottelemalla pitkälle sivulle kaksi kapeaa satiininauhaa. Paitsi että ne mielestäni näyttävät näteiltä on niillä myös muunlainen funktio; kun niillä pussittaa huivia olkapäiden kohdalta, istuu se hartioille kuin valettu.

                           585027.jpg

Huivin koko on 172 x 91 cm ja se nieli kaikki kolme kerää melko perusteellisesti. Lahjan kanssa meinasi tulla kiire, kun sopivaa huivimallia ei meinannut löytyä, ei sitten millään. Olin jo päättänyt että Fifiä en neulo, mutta ajattelin siis sitä ensimmäistä. Lopulta tämä sitten sytytti helppoudellaan ja mielestäni valinta osui oikeaan :) Pelkistettyyn mallikertaan sopii hyvin seuraksi tuollaiset pienet koristeet.

                                            585056.jpg

                                                                             367348.jpg

Juuri kun pääsin edellisessä postauksessa sanomaan etteivät Novitan langat tunnu enää hirmuisen houkuttelevilta, niin mitä ostinkaan lauantaina... No 500g  mustaa Novitan Malibua kun olivat vain 3 eeroo kerä... Mielessä simppeli neuletakki. Muina hankintoina mainittakoon Villilangan ihkaensimmäiset bambupuikot, 2½ mm sukkikset! Ne on ihanat <3 Minulle yllärinä tuli että nekin kilisevät o.O

Ja nyt takaisin Baijerilaisen pariin.

Villilanka o~