Nyt on Vappukin sitten hyvän matkaa takana päin. Reissu oli mukava ja oli ihanaa nähdä ystäviä pitkästä aikaa kunnolla. Aika kului melkein pääosin syöden, ja juoden. Sisältyipä reissuun vähän Corvettejakin ;). Viime vuonna sain allergisen reaktion Vapun aattona ja naamani turposi kauttaaltaan, pahiten silmien ympäriltä. Iho oli kosketusarka ja punoittava, joten juhlatuuli silloin vähän karisi. Tuonkin vuoksi odotukset tätä Vappua kohtaan olivat aika korkeat. Itse Vapusta selvisin tälläkertaa "ehjin nahoin", mutta kun tiistai-iltana kasvoni alkoivat kutista iski itku ja epätoivo. Luulin keksineeni että ongelman aiheuttaja on meikkisienet, mutta koska en ole sellaista käyttänyt tästä syystä pitkiin aikoihin, ei sekään voinut siis olla syynä. Olenkin tullut siihen tulokseen että minulla on lateksiallergia,silloin allergisen reaktion olisi tällä kertaa aiheuttanut ilmapallot. Keskiviikkona marssin terveydenhoitajan pakeille ja sain ajan lääkärille. Tähän väliin voin muuten todeta että opiskelijaterveydenhuollon tilanne on aika huono, varsinaisia vapaita aikoja lääkärille olisi vasta tämän kuun lopussa! Toivottavasti testeissä selviää edes jotain... Iho ei tällä kertaa mennyt kovin pahaksi, en tiedä johtuisiko siitä ettei ilmapalloja hangata naamaan kuten niitä meikkisieniä, ja oireilu alkoikin eri tavalla kuin ennen. Nyt alankin siis olla pikkuhiljaa palautunut "Vapun vietosta"...

Boogakin pääsi matkalle mukaan ja itseasiassa ompelin vuorin paikoilleen käsin vasta Tampereella :)

  563612.jpg  563613.jpg

Malli: Booga Bag

Lanka: Vyötteetön villalanka Menitasta, kulutus alle 2 vyyhtiä

Puikot: 6 mm pyörö (100 cm ja olisi kyllä ollut helpompi neuloa lyhyemmällä!)

Lisäsin pohjan leveyteen 4 s ja korkeuteen 4 kerrosta, reunoja neuloin 72 kerrosta ja i-cordia n. 185 cm. Valmiin kassin mitat on 15 x 22 x 25,5 cm. Koristelujen tarpeellisuudesta en ole enää kovin varma.

Koska tänään oli kevään viimeinen oikea koulupäivä, ostin itselleni vähän herkkuja:

                                      563654.jpg

2 kerää pinkkiä Lanettia! Näillä ajattelin lähteä mukaan selättämään Baijerilaisia. Tiedossa siis uni-baijerilaiset <3

                                      563659.jpg

3 kerää vaaleanpunaista Lanettia äitienpäivälahjaan *hys*

Ja tässä vielä Tampereen tuliaiset:

 563667.jpg  563671.jpg

3 kerää ihanan väristä puuvillalankaa. Näistä tulee jotain Boobholdermaista. Lisäksi yhtä ihanaa raita-Regiaa! Nam!

Matkaneuleeksi otin Feather and fan -huivin, ja mennessä se edistyikin kohtalaisesti. Kotimatkalla ei sitten niin neulotuttanutkaan... Nyt sitä on kuitenkin yksi kerä tikutettu, ja toinen on vielä jäljellä:

                                      563703.jpg

Aurinkoista viikonloppua jokaiselle!

Villilanka o~