Nyt on Boogaa myllytetty kahdesti pesukoneessa ja tuolla se on kuivumassa muotoonsa. Harsin muovipussin parista kohtaa kiinni sinne sisälle ettei huovu patalapuksi ja se hoiti hommansa varsin pätevästi. Tällaisena se hyppäsi sisään meidän Hoover 400:seen:

546657.jpg

Laukku huopui juuri sen verran kuin olin ajatellutkin, ts. kuten mallitilkku, joten sitä ei tarvinnut erityisesti venytellä. Neulos jäi melko joustavaksi, pitää kai tuunata laukkuun vielä vuori. Koristella sen ainakin ajattelin. Uudempia kuvia kunhan on kuiva :)

Eilen päättelin Cavernin langanpäät ja kastelin sen. Yön yli se pötkötti pyykkitelineellä pyyhkeen päällä, mutta koska se oli aamulla edelleen kostea, nuppineulasin sen pingotusalustani (=halkaistu puhdas jätesäkki) päälle meidän sänkyyn. Muovin päällä neule kuivuu nopeasti kun vesi pääsee haihtumaan suoraan neuleesta ilman että se ensin imeytyy pyyhkeeseen ja siitä sitten neuleen läpi ilmaan. Nappia minulla ei ole vieläkään, mutta tässä kuva takista hätävarakiinnityksellä ja Miehen avustuksella:

546720.jpg

Oh! Kylläpä näyttääkin jouluiselta tuon punaisen paidan kanssa...

Malli: Cavern Cardigan

Lanka: 7-veljestä (2 kerää?)

Puikot: 4 mm pyörö& sukkapuikot

Muuten tein ohjeen mukaan paitsi helmasta tein pidemmän, samoin hihoista ja hihoja kavensin vain kahdesti. Lisäksi nyörien sijaan laitan napin. Ihana! 7-veljestä muuttuu kuin toiseksi langaksi aina kastelun jälkeen. Tällaisen teen kyllä toisen puuvillasta tms., mutta kyllä villainenkin kelpaisi :) Langankulutuksesta en ole täysin varma, mutta mielestäni meni alle 2 kerää eli melko edullinen!

Nyt pitäisi huomiseen mennessä kehittää joku matkaneule, koska sunnuntai aamuna huristamme kohti Tampere-cityä ystävien luokse Vapun viettoon! Kotipaikkakunnalta poistumme siis jo huomenna.

Piirrosten myötä toivotankin riemukasta Vappua aivan jokaiselle!

546765.jpg

Villilanka o~