Eilen puikoille pääsi Vilman innoittamana Cosmicpluton Cavern Cardigan. Lankavarannostani ei löytynyt tarpeeksi muuta sopivaa lankaa kuin palmikkoboleroon kaavailemani vuosia marinoitunutta 7-veljestä. Väriltään lanka on sammaleenvihreää (037), enkä tiedä tykkäänkö siitä vai en... Ehkä tästä tulee muutenkin enempi syksypaita. Jos neule istuu meikäläisen runkoon, niin teen varmaan kesäisemmän version jostain muusta langasta - siis sitten kun on varaa ostaa sitä lankaa.

Kamera ei suostunut yhteistyöhön (kertooko se jotain tuotoksen laadusta?) joten todistusaineisto saa jäädä myöhäisempään hetkeen. Mainittakoon että eilen edistyin raglanien loppuun saakka, eli sain hihansuut jämälangoille ja tänäänkin on puikot jo laulaneet sen verran, että ensimmäinen kerä on melkein loppu. Nopeasti syntyy noilla 4 mm puikoilla ja kun kerrankin on OHJE josta katsoa toimintaohjeita. Samostakki on siis edelleen jäähyllä...

Odottelen täällä myöskin tiedonantoa, josko neulomani Salaiset Sukat ovat selvinneet perille asti. Toivottavasti Pate osaa hommansa!

406134.jpg

Villilanka o~