Nipistän vähän aikaa tentteihin lukemisesta ja saatan blogini ajan tasalle. Covern Cardigan on siis valmis. Tai no, viimeistellä se vielä pitäisi... Kuvia vasta sen jälkeen. Se makasi yksihihaisena sohvalla monta päivää alkuinnostuksen jälkeen, mutta lauantaina sain vihdoin itseäni niskasta kiinni ja puikotin toisenkin hihan valmiiksi. Uskoisin että tuollaisen tekisi alkuperäisissä mitoissa neljässä päivässä, jos vaan intoa riittäisi (siihen auttaisi esimerkiksi joku ihanainen lanka). Itse tein hihoista ja helmasta pidemmät kuin ohjeessa. Päässäni syntyi myös pieni idea Samos-takin neulomisesta noin ylhäältä aloittaen. Sillon sitä olisi helpompi sovitella ja suunnitella sitä mukaa kun työ etenee. Tosin sitten siitä ei kyllä tulisi samanlainen kuin alkuperäinen :( Hmm...

No mutta nyt puikolla on kuitenkin jo jotain aivan muuta:

540018.jpg

nimittäin kauan haikailemani Booga Bag!

540020.jpg

Toivottavasti huovutus onnistuu! Aluksi yritin isompaa, muttei lanka olisi riittänyt, joten tyydyin lisäämään 4 s pohjan leveyteen ja 4 kerrosta korkeuteen. Kerroksella on siis 112 s (muistaakseni).

Paljastanpa vielä neulatyynyni Villapallon innoittamana:

540021.jpg

Olen tehnyt sen itse ala-asteella ja se on käsin ommeltu kasaan. Tyynyä voi pitää ranteessa ja siinä on tuon tyynyosan takana kankaan sisällä kartonkia tms. jottei neulat pistä ranteenselkämystä :) Toimii!

Kohta tämä tyttö hyppää taas pyörän selkään ja hurauttaa työhaastatteluun, pitäkäähän peukkuja!

Villilanka o~