Eilinen menikin saksaa opiskellessa ja leipää leipoessa, joten sain Kirin pingottumaan vasta tänään:

408321.jpg

malli: Kiri

lanka: Florica, hiukka alle 150g (tuolla yläreunassa paistaakin se jäljelle jäänyt nöttönen)

puikot: 4½ mm 80 cm pyörö (päättelyssä 6 mm 100cm pyörö kun huomasin että vitosen sukkapuikkoni ovat edelleen lainassa ja muita 4½ isompia minulla ei olekkaan, lukuunottamatta 8 mm pitkiä puikkoja)

Nouloessa meinasi usko loppua, semmoiselta mörvelöltä se vaikutti, mutta nyt kun se pötköttää tuossa sängyllä pingotettuna niin ei voi muuta kuin ihailla <3 Neidon strategiset mitat ovat 170,5 / 84,5 cm. Oli hankala saada huivia kokonaan mahtumaan kuvaan...

408367.jpg

408356.jpg

Väri on siis puhtaanvalkoinen, tuollainen kuin ensimmäisessä kuvassa.

Edit. Mieleeni paukahti aikaa sitten tekemäni Fifi, ja se tosiasia etten vieläkään ollut viimeistellyt sitä. Minun piti höyryttää se silitysraudalla, mutta jotenkin se on vain jäänyt kun mielestäni siitä tuli niin vaatimaton. Olen jopa harkinnut ostavani toisen kerän Nallea ja jatkavani sitä, mutta nyt päätin kuitenkin pingottaa sen samaan syssyyn Kirin kanssa. Täytyy sanoa että olen hämmästynyt:

408588.jpg

Sehän on melkein yhtä iso kuin Kiri!! o.0

Nyt voisikin sitten aloittaa sen neuletakin, sillä keskeneräisten töiden määrä on pudonnut hälyttävän alas! Jotenkin en vain ole uskaltanut tarttua puikkoihin... Opettelin kyllä jo tubular cast-onin  ja viikonloppuna löysin siihen ihan passelit napitkin:

408415.jpg

halkaisijaltaan napit ovat 3,4 cm ja takaa väriltään tummia:

408466.jpg

Samalla reissulla mukaan tarttui 2 kerää tummanpunaista merino-Woolia. Merino-Wool on täälläpäin sen verran harvinaista, että ostan sitä yleensä aina jos sitä jossain on. Niin, pitää sen kyllä kivan väristä olla, siniharmaata en ostanut...

Tässä eräänä päivänä mainitsin ääneen Miehelle, että pitää hankkia joku kassi neulomusten kuljettamista varten. Käymme nimittäin usein viikonloppureissuilla ja haluan aina ottaa neulomuksia ja lankoja mukaan, jotta voin neuloa kun huvittaa. Mies sitten sanoi että hänellä olisi ylimääräisenä joitakin kasseja, jotka mahdollisesti voisivat olla sopivia. Tämmöisiä sitten sain:

408470.jpg

Ne ovat oikeasti rumpukasseja, siis tarkoitettu rumpusetin yksittäisille rummuille. Neljä niitä sain, mutta yksi on niin iso, että saa vielä odottaa täytettä. Isoin kuvassa olevistakin on liian iso matkakäyttöön, mutta sisälmykset se kuitenkin jo sai:

408480.jpg

Villasekoitelangat, pääosin siis 7-veljestä- ja Nalle-langat, pääsivät asumaan siihen. Kasseissa on tuollaiset kahvat sivussa, joten niitä on helppo kuljettaa. Mahtavia! Nuo kaksi pienintä käyvät siis mainiosti töiden kuljettamiseen, sisään mahtuu myös puikot. Näytämpä nyt samalla muutkin lankani:

408493.jpg

Aika vaatimaton kokoelma. :)

Aurinkoista päivää kaikille!

Villilanka o~