Nyt on selvitty vuoden vaihteestakin ja palattu arkeen. Eilen oli tentti, ja perjantaina toinen, mutta muuten koulu alkaa vasta ensiviikolla. Onnistuin sekoilemaan vielä noiden tenttien kanssa; koko ajan luulin että ensin on yhtiöoikeuden tentti ja ruotsin tentti vasta sen jälkeen, mutta maanantaina kun illalla tarkistin kokeen alkamisaikaa, huomasinkin sen olevan toisinpäin! En siis tietenkään ollut lukenut sanaakaan ruotsia...Mutta kyllä se nyt meni ihan hmm jees...Kuten jo aikaisemmin kerroin, ruotsi ei ole niitä vahvimpia aineitani. Olen siis todella tyytyväinen jos pääsen siitä läpi :)

Tiedän että minun pitäisi panostaa hieman enemmän tuohon opiskeluun, mutta kun se ei vaan kiinnosta... Neulominen on paljon mukavampaa! :D En tehnyt uuden vuoden lupauksia, eikä tämäkään ole sellainen vaan pelkkä päätös: aion tästä eteenpäin panostaa enemmän opintoihini. Vaikkei kiinnostaisikaan, niin kertaan ainakin sen mistä luennolla on puhuttu ja aloitan etätehtävät aina sinä päivänä jolloin ne on annettu.

 326302.jpg

Toivottavasti pysyn päätöksessäni...Luonteenlujuudestani saatiin taas eilen hyvä esimerkki, kävin lankakaupassa etsimässä sopivaa lankaa miehen pipoon (pitäisi olla selaista että neulepinnasta tulisi hieman huopuneen näköinen, tai siis sellainen utuinen, hiukkasen "pörheä", mutta kuitenkin ettei sitä siis huovuteta. Mietin jotain sellaista löyhäkierteistä lankaa, mutta eikös ne nukkaannu?Ja jos se olisi kuitenkin huopuvaa lankaa, niin jos sitä ei varsinaisesti huovuta, niin eikö siitä pinnasta käytössä kuitenkin tule hieman "huopunut"? Vinkkejä otetaan ilolla vastaan!) mutta vaikka sopivaa ei löytynyt, en silti poistunut kaupasta tyhjin käsin. Mukaan tarttui koon 4 40cm pyöröjen lisäksi, jotka siis pipojen neulontaan, kaksi kerää Lanettia ja kerä Austermannin Steppiä.. Kun himo iskee... :)

Nyt puikolla Helmiksen pikasniikkerit keltaisesta 7-veljestä -langasta. Niin, ja toinenkin palmikkosukka valmistui jo viime vuoden puolella, nyt ollut jo ahkerassa käytössä:

326318.jpg

Niistä tulikin juuri sopivat! Ja korjatakseni edellistä viestiä, puikot olivat kokoa 3,5. Nimesin mallin Nukkumatiksi, sillä uni maistuu nämä jalassa :) Ohjeenkin ajattelin laittaa tänne pikapuoliin. Langanpäiden päättelyä minun täytyy kyllä vielä harjoitella. Päättelin Tubeynkin ja jotenkin minusta tuntuu ettei se mennyt ihan oikein. Päältäpäin näyttää kyllä siistiltä, päättelyä ei näe, mutta sisäpuoli on sitten eri juttu.

Joulun lälkeen tuli muuten aivan ihana elokuva televisiosta, Henkien kätkemä.Pidin elokuvasta valtavasti, sen visuaalisuus oli jotain uskomatonta ja tarina mukaansatempaava! Kun sitten löysin sen DVD:n kaupasta alennusmyynneissä, niin pakkohan se oli saada omaksi <3

Iloista alkanutta vuotta 2007 kaikille!

Villilanka o~

Edit. korjasin keskeneräisten töiden laatikkoa