Ompa ihana päivä; aurinkoinen, kirpeä pakkassää ja luntakin vielä! Jos tällaista on muuallakin Suomessa, niin moni neuloja varmaan vetää innoissaan päälleen kaikkia niitä ihania neulomuksiaan, villapaitoja, lapasia, pipoja.... :)

Olen minäkin saanut valmista aikaan:

340326.jpg

malli: Helmiksen Pikasniikkerit

lanka: 7-veljestä, kulutuksesta en osaa sanoa mutta aika vähän kun vertaa esimerkiksi tavallisiin villasukkiin

puikot: 3mm

Pikasniikkerit valmistuivat jo viikko sitten. Mielestäni ne kyllä kaipaa vielä jotain koristeluja... Pirtsakat! Kavensin kantapäässä 5 kertaa molemmilla puikoilla, ja siitä tuli juuri passeli:

340338.jpg

Lisäksi tein lopuksi kolmen puikon päättelyn joten saumastakin tuli ihan jees.

Tutustuin tuossa taannoin YouTubessa neulevideoihin, ja täytyy sanoa että oli antoisaa! Jännä huomata miten ihmiset ovat innoissaan siitä kuinka paljon nopeampaa onkaan neuloa mannermaiseen tyyliin (lanka vasurissa) kuin "heittämällä" (lanka oikeassa kädessä). Useat, jotka ovat oppineet alunperin neulomaan "heittämällä" haluavat juuri tästä syystä oppia mannermaisen tyylin.Mm. tällaista oli tarjolla. Ja ilmeisesti Portugalissa neulotaan koukkuamiskoukuilla!? Oppia ikä kaikki...

Eilen syöksyin kirjakauppa-aleen tähtäimessäni tietty kirja jonka bongasin mainoksesta ja saalis on tässä:

340350.jpg

Minun ihka ensimmäinen ikioma neulekirja! Hirmuisesti en ole siihen vielä kerennyt tutustua, mutta ainakin siinä on paljon niitä kaipaamiani mallineuleita <3 Jee!

Saatte vielä kurkistaa tulevaisuuteen, tällaista minulla on nyt puikoilla, mutta kokonaan saatte nämä nähdä vasta kun molemmat parit ovat valmiit:

340328.jpg

ja

340327.jpg

Pirtsakkaa tammikuun jatkoa kaikille!

Villilanka o~