Taisi se talvi sittenkin oikeasti tulla, kun nyt jo täällä podetaan kipeää kurkkua. Pahin on onneksi jo ohi, enää yskä jäljellä, johon sentään löytyy lääkettä. Kamalan makuista, mutta auttaa (kenen idea on ollut maustaa yskänlääke gini-aromilla?!).

Kamera on karkuteillä mutta onneksi otin kuvia projektitakista jo aikaisemmin.

365187.jpg

Eikö olekin ihana!? Takki on kokoa 32-34, eli hieman liian pieni, joten lisään omani leveyteen muutaman silmukan. Paidan pesuohjelapussa lukee koostumuksen olevan 60% puuvillaa ja 40% akryyliä eli ei aivan sama kuin Samos (50% & 50%). Tässä vielä selkämys:

365209.jpg

Haluaisin ehkä korvata nuo pitsikuviot jollain toisella, mutten vielä ole keksinyt että millä :) Ensin minun kyllä täytyy saada vielä yksi keskeneräinen työ valmiiksi ennen kuin aloitan tätä neulomaan, sillä uppoudun kuitenkin täysillä tähän. Pari pientä neulomusta onkin jo valmistunut, perjantaina sain vihdoin valmiiksi sen palmikkopipon Isoveikasta! Kylläpä se olikin kinkkinen, aloitin sen alusta yhteensä neljä kertaa, mutta kyllä kannatti <3 Laitan kuvan kunhan kamera tulee kotiin. Samoin Calorimetrystä.

Pian olisi pikkusiskon syntymäpäivä ja neulomani joululahja-Odessa on kuulemma ollut kovassa käytössä, joten ajattelin taas neuloa hänelle jotain. Mielessä kävi pääkalolapaset... Olisiko teillä ideoita synttärilahjaksi 14-vuotiaalle?

Ainiin, keskiviikkona olin Lappeenrannan neuletapaamisessa ja meitä oli siellä vain kaksi! Harmi ettei useampi päässyt, vaikka kiinnostusta oli ainakin blogilistan viestien perusteella. Jos seuraava tapaaminen päätettäisi hyvissä ajoin niin kaikilla olisi mahdollisuus varautua siihen. Elikkäs asiasta kiinnostuneet, ilmoitelkaapas teille sopivia aikoja tuonne blogilistalle.

Villilanka o~