Joo, takana on sekä avomiehen ylioppilasjuhla että allekirjoittaneen 21-vuotisjuhlat. Nyt olen siis niin täysi-ikäinen kun vaan voi :) Neulomaan en paljoa ole kerennyt, mutta synttäreitä varten ompelin itselleni hamosen

296584.jpg

Harkitsin jotain imeliä koristeita, rusetteja tms. mutten sitten vielä ainakaan niitä kerennyt asennella. Hame on siis "kieliposkessa" meiningillä ommeltu, juhlittiinhan nyt minun menetettyä nuoruutta ;)

Lahjaksi sain kaikkea ihanaa

296588.jpg

Paras oli kyllä tuo rakkaalta saatu MP3-soitin, mutta varmasti Kitteneistä ja maalaustarvikkeista on ihan yhtä paljon iloa <3 Lisäksi kuvasta puuttuu vaaleanpunainen prinsessa-yöasu. Söpöä!

Koulua on jäljellä vielä hieman yli viikko ja siihen mahtuukin sitten neljä tenttiä....Millonkohan tässä kerkeää mitään tekemään. Ja pian on joulukin. Tänä vuonna se onkin aivan erilainen kuin ennen, miehen ja minun ensimmäinen joulu yhteisessä kodissamme. Mahdollisuus luoda täysin uusia ja omia perinteitä. Taidankin hyökätä hetkeksi joululahjojen kimppuun, jos vaikka saisi jotain valmistakin aikaan.

Iloista joulun odotusta kaikille!

Villilanka o~