Tein sukan! Ja vieläpä omasta mallista! Hieman kippana siitä tuli, mutta kyllä se jalkaan mahtuu :) Sukan oon tehny kait joskus yläasteella viimeeksi, jos sillonkaan, joten nyt halusin neuloa semmoset. Ja täytyy kyllä sanoa että alku aina hankala... Ensin aloitin 7-veikan vyötteen ohjeella keltaista sukkaa päkertämään ja sainkin jopa tehtyä siihen tiimalasikantapään kun aluksi yritin ohjeen mukaista eikä siitä tullut lasta eikä....No  mutta kun kokeilin puolikasta sukkaa koipeeni, niin töin tuskin se siihen meni! Aivan liian pieni! Uusi väri,varteen mallia Odessasta: sähläsin kantapäässä ja muutenkin huono idea. Odessan kuviosta on todella hankala laskea kerroksia! ja Mielestäni kerroksen aloituskohtakin siirtyy jatkuvasti! Ota siitä nyt sitten selvää milloin aloittaa kantapää jne. Sekin "purks vaan". Koitin löytää ihan perus palmikkosukan mallia, sellaista missä olisi yksi tai kaksi selkeää palmikkokuviota, ei liian vaikeaa (palmikonkin tekaisin viimeeksi yläasteella). Ei löytynyt mistään! Iskin mietintämyssyn päähäni ja kehittelin mallin itse:

318330.jpg

Edessä siis kaksi palmikkoa:

318328.jpg

Silmukoita 50 ja sukkapuikot kokoa 3. Lanka on 7-veljestä (väri 160) jota jäi yli Tubeysta.

Ihan kiva noin niinkun ensimmäiseksi sukaksi. Toivottavasti intoa riittää vielä toiseen samanlaiseen. Ohjeen kirjotin kyllä ylös sitä mukaa kun neuloin, niin on sitten helppo tehdä toinenkin.

Joulu on nyt sitten takana; tässä osa lahjoista joita sain:

318342.jpg

mm. ihania tuoksuvia vartalovoiteita, äpyli-tumput, Aku-kirjan, kasviskeittokirjan (olen pescovegetaristi), löylyhatun, kissakuvioisen tiskirätin, Snoopy-oloasun ja juomapelin (!). Pitänee itse käydä ostamassa niitä lankoja ;) Ensin taidan kyllä neuloa niitä Helsinki-lankoja :) Ja joulusiivousta tehdessäni kävin läpi lankavarastoja (vain 2 isoa kassillista) löysin monta kerää maastonvihreää 7-veikkaa josta piti tulla hupullinen neuletakki joskus vuonna puikko ja vyyhti. Enää en sellaista kuitenkaan himoitse, vaan mieleni halajavi palmikollista boleroa. En vain usko että löytyy valmista ohjetta...Pitää yrittää itse suunnitella! Saas nähdä mitä siitä tulee, valmista pitäisi kuitenkin saada ennen kevättä!

Tässä vielä pilkahdus meidän jouluumme:

318362.jpg

Huomatkaa miehen lemppari, pappatunturitaulu! :D

Iloista ja turvallista vuodenvaihdetta kaikille!

Villilanka o~