Hei kaikki!

Tervetuloa seuraamaan Villilangan käsityöblogia. Olen parikymppinen opiskelijaneito itä-Suomesta ja hiljattain innostuin neulomisesta oikein kunnolla. Olen siis vielä aika alottelija, vain joitakin lapasia ja pipoja on aikaisemmin tullut neulottua. En ole myöskään mikään tietokenevelho, joten tutustun vasta tähän blogin pitämiseenkin.

Ensimmäinen suurempi neuletyöni valmistui tuossa n. viikko sitten: luonnonvalkoinen Fifi Nallesta <3 Kuvia laitan kunhan opiskelen kuinka se tehdäänkään! Vielä en ole sitä saanut sileytettyä, kun en oikein tiedä minkä päällä sen voisin tehdä... Vinkkejä? Kestääkö sen kuivumisessa kauan, voinko esim. kiinnittää sen kostutettuna sängylle, vaikka pyyhkeen päälle? Ehtiikö se kuivua päivässä? Neuloin myös kotoa löytyneistä sinisistä mysteerilangoista pitkävartiset lapaset talvihuumassani. Lunta!

Tykästyin tuohon kolmiohuivikonseptiin niin, että aloitin samantien Kirin kirkkaanvalkoisesta Floricasta. Aloittelin myös Tubeya, sitä voin vaikka telkkua katsellessa neuloa. Tubey syntyy 7-veljeksestä, joten täytynee hieman laskeskella noita silmukkamääriä, langan paksuus kun ei taida oikein täsmätä tuon ohjeen Debbie Bliss Cashmerinon kanssa. :o/ Näistäkin siis kuvia pian!

Nuoskaisin terveisin Villilanka o~