Hejsan!

Kylläpä se aika taas rientää! Niin paljon tekemistä että tuntuu kuin mitään ei saisi aikaiseksi vaikka koko ajan jotain tekee... Päällimmäisenä tietysti on tuo koulu, mitän tässä periodissa voikin olla näin paljon vapaa-ajalla tehtäviä tehtäviä? Mutta jotain hyvää sentään; tässä kirjoittaa ruotsinkokeen onnellinen läpäisijä! :) Ne jotka minut tuntevat, tietävät ettei ruotsinkieli ole niitä vahvinpia osa-alueitani, mutta niin sieltä vaan pätkähti ihan kakkonen! Eli kirkkaasti läpi :) Kais se kokeeseen lukeminen sittenkin jotain meinaa ;)

Sitten olisi myös juhlia tiedossa, avomiehen valmistujaiset sekä omat syntymäpäivät. Siivotakin siis pitäisi. Tosin jos sen nyt saa alta pois niin sitten se on samalla joulusiivous.

Noulonutkin olen, vaikkei mitään valmista vielä olekaan. Lapaskuuni näyttää laihalta:

279403.jpg

Toiseen pitäisi vielä kärkikavennus tehdä ja sitten olisivat molemmat peukkuja vailla. Taitavat mennä Pukin konttiin.

Tässä syy miksei lapaset valmistu:

279404.jpg

Kylläpä nuo hihat näyttää pitkiltä! Sain oudon idean että teenpä yhden raidan vaaleammalla sinisellä, en ole vieläkään aivan vakuuttunut että idea oli hyvä :o/ Täytynee taas hieman purkaa tuosta kun laskin vartalo-osan raitoja niin taitaisi sopiva leveys olla 18 kerrosta, kun tuossa nyt on mustalla jo 25 kerrosta. Plääh. Paljonkohan ne raidat kapenee kun tuo 3o1n neulos venyy? Pitäisikö niistä sittenkin tehdä 20 kerrosta leveitä että näyttäisivät päällä suht samalta kuin nuo hihojen 15 kerroksen levyiset raidat?

Vielä vähän ekstraa; kuka arvaa mikä tästä tulee?

279413.jpg

Pitää tästä taas suunnistaa kohti bussipysäkkiä ja koulua, joten heippa kaikki, ja ilosta marraskuun loppua!

Villilanka o~