Huomenta kaikki!

Todellakin; huomenta. Heräsin alle tunti sitten ja kuvittelin että kellohan on vasta kahdeksan tai yhdeksän kun ei tuo kello ole vielä soinut ja ulkonakin on hämärää... Järkytykseni oli suuri kun huomasin sen olevan 11! Ja tänään olisi hirrmuisesti tehtävää: pari koulutehtävää, neulomista, kauppaankin pitäisi ehtiä ja vielä illalla ystävän syntymäpäiville. Hämäryyden syykin selvisi: ulkona +1,5 astetta ja todella sumuista :( Ei siis mikään piristävä näky.

Nyt vaan toivon että olisin tehnyt ne koulujutut jo eilen niin ei nyt enää tarvitsisi, mutta ei. Jos olisin edes käyttänyt illan johonkin hyödylliseen, kuten tämän neulomiseen:

265551.jpg

mutta ei. Sen sijaan väkersin kämmekkäitä ilman ohjetta, suunnitelmissa antaa ne tänään lahjaksi, mutta eihän siitä tullut mitään... Tulos oli tällainen:

265561.jpg

yksi, epämuodostunut kämmekkä. Inspiraatio syntyi Elinan neuloblogista bongaamistani kämmekkäistä jotka ovat aivan ihanat. Kuinka saisin omieni ylä- ja alareunaan lisäämieni valkoisten osien reunat tasaisiksi? Vaikka työn lopettaa täyden kierroksen jälkeen, jää siihen aina "askelma" kun neulos kasvaa koko ajan... En tiedä kyllä ymmärtääkö tätä selitystäni kukaan... Mutta taidan joka tapauksessa purkaa koko sätöksen niin että jäljelle jää vain tuo ainaoikein-osio. Siitä nyt on vielä mahdollista saada aikaiseksi kunnon kämmekkä ja jos sille vielä joskus siunaantuisi parikin. Käytin työssä myös ensimmäistä kertaa silmukointia ja alkuvaikeuksien jälkeen uskon että opin taktiikan :) Ehkä kuitenkin pitäydyn vielä tämän kuun lapasissa, sillä onhan nyt Lapaskuu :)

Villilanka o~