On ollut mukava huomata että minunkin blogini on bongattu, eli kiitoksia kommenteista! <3

Sumuinen ja harmaa keli jatkuu vaan, joten piristykseksi voisin laittaa pirtsakan kuvan lahjasta jonka ystäväni sai eilen:

266719.jpg

paahdettuja soijapapuja naposteltavaksi ja limen KoKo-mukin sekä turkoosin Teemalautasen. Huomasin että nuo KoKo-mukit käy paljon paremmin yhteen Teema-lautasten kanssa kuin Teeman omat mukit O.o Kiva kun on omaan kotiin kerännyt niitä Teema-mukeja ja sitten tulee tommosia ihanuuksia...

Piristystä voisin hakea myös näistä:

266726.jpg

kevään vihreää Kitten Mohairia ja vihertävän sävyistä Mohair Luxia!! <3 Oikeaa väriterapiaa :D Näistä olisi tarkoitus huiveja neuloa. Luxista suorakaiteen mallinen ja Kittenistä kolmiohuivi, mallit vaan ovat vielä hakusessa.

Lapaskuun innoittamana aloitin eilen kirjoneulelapasia kaksilla puikoilla samoista keristä. Täytyy sanoa että mielenkiintoista. Keriä saa pyöritellä mutta ainakin tuntuu että edistyy nopeammin kun näkee että molemmat lapaset ovat "jo" tässä vaiheessa. Tietää että ei tarvitse aloittaa toista lapasta kun tulee valmista, vaan valmista tulee kerralla. Ja minulla on ollut ongelmana joskus että peukaloista ei meinaa saada samanlaista kun on toisen tehnyt ensin ja sitten toisen lapasen.. Nytkin on ollut jo varmaan vuoden tuolla korissa yksi valmis lapanen ja sen pari ilman peukkua kun siihen tulisi pakosti enemmän silmukoita kuin ensimmäiseen, sillä jos otan saman määrän, jää työhön ikävän näköisiä reikiä.. Onkelma! Sain myöskin Tubeyn alun korjattua (purksin sen ja tein uudelleen) joten nyt sekin taas edistyy. Laittelen kuvia sitten kun on jotain valmista.

Rauhaisaa sunnuntaita

Villilanka o~