1684554.jpg

Malli: Razor Cami by Katie Marcus

Lanka: Garnstudio Muskat 200g (väri 45)

Puikot: 3½ mm

Bongasin Villapeikon ihanan Razor Camin Ravelryn taikamaailmassa ja keksin heti käyttöä taannoin hankkimilleni Muskateille. Tulos on mielestäni täysi kymppi! Tämä on yksi parhaiten onnistuneita neulomuksiani ja kaiken lisäksi todella simppeli neuloa. Suunnitelmissa pyörii jo toinen, ei tosin ihan samanlainen ;)

1684576.jpg

Lopetin ohjeen noudattamisen saavuttaessa kainaloihin. Sen sijaan, että olisin jakanut silmukat tasan puoliksi (78-78), asetin silmukkamerkin 5 silmukkaa ennen viimeisen kerroksen loppua ja jatkoin siitä 3o 1n -ribbiä 83 silmukan verran. Tämän jälkeen asetin toisen silmukkamerkin, neuloin 2 o, ssk, neuloin mallikertaa kunnes jäljellä oli enää 4 s, neuloin 2 o yhteen, 2 o. Jaoin siis silmukat siten, että edessä on 73 s, joista molemmissa reunoissa kahdella neulotaan "ainaoikeaa", ja takana 83 s. Takana neuloin ribbiä 2,5 cm jonka jälkeen päättelin takaosan silmukat ja jatkoin etuosaa tasona. Kun etuosan korkeus takaosan päättelyreunasta oli 3,5 cm siirryin ribbiin ja neuloin sitä 2 cm. Olkaimia varten jätin kumpaankin reunaan 7 s ja nostin niitä neuloessa aina ensimmäisen silmukan. En myöskään päätellyt etuosaa toisella värillä. Huh, toivottavasti tuostaa saa selvää ne jotka kaipaavat tarkkoja ohjeita.

1684674.jpg

Tältä siis näyttää tuo yllämainittu

Ja tälläkertaa takaosakin istuu hyvin :)

1684680.jpg

..........

Kiitos kaikille onnitteluista edelliseen postaukseen liittyen! Tosiaankin uusi opinahjo kutsuu elokuussa ja tällä kertaa pääsen opiskelemaan sellaista alaa joka todella kiinnostaa. Nautin jopa pääsykokeista; millaista opiskelu tuleekaan olemaan! Vähän kyllä jännittää ne nuoremmat opiskelukaverit...

1684734.jpg

Yksityiskohtia pääsykoekansiostani

1684737.jpg

Lahjaksi kouluun pääsystä (tarvitseeko itsensä lahjomiseen syytä?) tilasin pari kirjaa;

Knitter's Almanac (Elizabeth Zimmermann)

A Gathering of Lace (Meg Swansen)

The Best of Interweave Knits (Interweave Press)

1684753.jpg

Vielä kun sais lahjaks aikaa kaikkien näiden ihanien mallien neulomiseen

Villilanka o~