Huom! Tarkennus ohjeeseen;

Jätä mallin A ensimmäinen oikea silmukka pois kolmospuikon alusta kerroksilla 1,3 ja 5; ja viimeinen oikea silmukka kakkospuikon lopussa kerroksilla 7,9 ja 11.

Jätä mallin B viimeinen oikea silmukka pois kakkospuikon lopusta kerroksilla 1,3 ja 5; ja ensimmäinen oikea silmukka kolmospuikon alussa kerroksilla 7,9 ja 11.

Tarkennettu ohje löytyy linkin takaa. Pahoitteluni asiasta aiheutuneesta vaivasta!

Saimaa sukkien ohje on saatavilla nyt kuvan alla olevasta linkistä ja jatkossa myös tuolta blogin sivupalkista (jos osaan sen sinne laittaa :D). Suuri kiitos testineulojalle, jota ilman en varmaan olisi ohjetta edes uskaltanut julkaista! Kiitos Prunila!

1233088954_saimaasock.JPG

Saimaa sukat (pdf)

..........

Note! Correction to the pattern;

Don't knit the first knit stitch on chart #1 on third needle at rows 1,3 and 5; and the last knit stitch on second needle at rows 7,9 and 11.

Don't knit the last knitstitch on chart #2 on second needle at rows 1,3 and 5; and the first knit stitch on third needle at rows 7,9 and 11.

You'll find the corrected pattern behind the link below. I'm sorry for the inconvenience caused by this!

The pattern for Saimaa socks is now available. The link below takes you to the English version. Many thanks to my dear testknitter! Without her there might not be this pattern. Thank you Prunila!

1233088887_saimaasock2.JPG

Saimaa socks (pdf)

Villilanka o~